Admin Admin
Mesaj Sayısı : 297 Puan : 902 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/05/09
| Konu: Age of Heroes IV: Blood and Twilight Cep Oyunu Ptsi Mayıs 25, 2009 7:39 pm | |
| Age of Heroes IV: Blood and Twilight Cep Oyunu Yaş Heroes IV: Kan ve TwilightCreator: Herocraft Ekran boyutu: 128x128, 132x176, 176x208, 176x220, 240x320 Tür: Strateji İşte İlahiyat efsaneleri ve hikayeleri vardır - fakat kahraman ölümlü vardır. Ölüm her zaman ve büyük ordular sadece kemik ve savaş kalacak ve büyük bir insanlık ve mezar ot kaplı olacak söyler. Tüm son, katiller kendi dupes katılacak, eşit ve aslan ve kuzuların yakın yalan olacaktır. Ama kahraman bir hikaye üstesinden ölümün. Bunlar tutku ve susuzluk olan Ölüm kendisini aldatmış ve kaderi hakkında hissediyorum herşeyi adam aşan haberdar edeceğiz. You'll yöntemi Undead düşünüyorum ve hissediyorum. Bu kimin elves arasında son yolculuğuna katılmak gerekecek - orcs yeni arazi dışında, bir çok kuzeyinde, barbar yerleşim ve güçlü sihirbazları ve vales, eski yarışlarını ve iblisleri ve ısıtmalı rifts, için undergrounds aracılığıyla elapsing adamın conglomerates ve interrogators ve beyaz yangın, ve savaşçıların keskin bıçakları - yaşam dünyanın ölü için yer arıyor. Güç ve af bekleyen. İNDİRME LİNKİ; http://www.easy-share.com/1903727183...dl4all.com.zip | |
|